Tesla, de baanbrekende elektrische autoproducent. Je kunt zonder twijfel stellen dat dit bedrijf de markt voor elektrische auto’s heeft gerevolutioneerd. Tesla staat bekend om de hoge mate van comfort, de veiligheid, de nieuwste technologische snufjes en een stoer en strak ontwerp. Hoewel het prijskaartje nog ietwat aan de hoge kant is voor velen is het alsnog mogelijk om een Tesla te rijden door een elektrische auto te leasen. Meer weten? Lees dan verder!

Veiligheid

De auto’s van Tesla zijn uitermate veilig doordat de auto’s zijn voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Zo hebben de auto’s een autopilot, waarbij de cruise control automatisch wordt bijgesteld aan de snelheid van de auto die voor je rijdt. Daarnaast hebben de auto’s lijntechniek, waarbij de auto wordt bijgestuurd wanneer deze afwijkt van de weg. Dit moet uiteraard wel worden ingesteld. Zo zijn Tesla’s van nog veel meer technieken voorzien die de veiligheid garanderen. Dit maakt Tesla auto’s één van de veiligste automerken op de wegen.

Tesla, Tesla-Model X, Opladen, Supercharger, Vervoer

Efficiëntie en gemak

Tesla heeft alles in eigen beheer en heeft geen algemeen dealernetwerk. Je kunt de auto’s gewoon online bestellen waarna deze wordt thuisgebracht of ophalen in één van de grote steden. Tesla’s hebben geen periodiek onderhoud nodig, de updates worden gewoon via het netwerk doorgevoerd en als je service nodig hebt komen de servicemedewerkers bij je aan huis of op je werk. De auto’s van Tesla zijn ideaal voor woon- en werkverkeer. Veelal is onderhoud aan Tesla’s niet nodig, maar het is een prettig idee dat je een servicemonteur kunt inschakelen voor het geval dat.

Luxe auto’s met een goed toekomstperspectief

Een Tesla is de droom voor iedereen die van innovatie houdt. Alleen komt innovatie vaak met een prijskaartje. De meeste Tesla auto’s bevinden zich nog in het hogere segment, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van een Tesla auto. Je kunt namelijk de Tesla Model Y leasen. Zo kun je voor een korte, of langere, periode Tesla rijden.