Dubbelzijdige tape is steeds populairder aan het worden. Er zijn verschillende soorten tape van verschillende formaten. De tape kun je voor van alles en nog wat gebruiken en in sommige situaties kan het een stuk handiger zijn dan een spijker of wat lijm. 

Wat kun je met dubbelzijdige tape? 

Met dubbelzijdig klevende tape kun je makkelijk op de achterkant van objecten tape plakken zodat je iets aan elkaar kunt vastmaken. Zo kun je hiermee een hoop verschillende dingen ophangen aan bijvoorbeeld een muur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan decoratieve objecten zoals schilderijen en posters. Vroeger was de dubbelzijdige klevende tape een stuk minder betrouwbaar dan nu. Tegenwoordig is het belastbare vermogen van de dubbelzijdige klevende tape zo hoog dat de kleef oplossing wordt gezien als een nieuwe manier van boren.  

Voordelen van het aanschaffen van dubbelzijdig klevende tape 

Met de dubbelzijdig klevende tape kun je zonder de muur te beschadigen en een rommel te maken van de ruimte een stuk eenvoudiger objecten ophangen. Buiten het feit dat de tape een stuk minder rotzooi achterlaat is het ook nog eens een stuk veiliger dan boren. De dubbelzijdige klevende tape is een slimme uitvinding waarmee je van alles aan de muur kunt ophangen zonder dat je er dan van de voorkant ook maar iets van ziet.  

In het verleden waren de kleefstrips altijd zichtbaar en zag het er storend uit, maar met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Daarnaast is het draagvermogen van de dubbelzijdige klevende tape een stuk hoger en constanter dan vroeger. Doordat de dubbelzijdige tape niet te zien is kan jij volledig focussen op het voorwerp dat je hebt opgehangen en is er geen kleefstrip meer die de ogen van het object kunnen afnemen.