Ben jij op zoek naar een alternatief voor het thuiswerken of het werken op kantoor? Dan is het wellicht iets voor jou om op zoek te gaan naar een flexwerkplek in de buurt. Flexplekken in Rotterdam zorgen ervoor dat je in een andere omgeving je werkzaamheden kunt verrichten met je laptop. Een andere omgeving zorgt regelmatig voor extra inspiratie of nieuwe energie. Hieronder de top 5 flexwerkplekken in Rotterdam.

1. Bibliotheek Rotterdam

Ben je op zoek naar rust en heb je enige concentratie nodig tijdens je werk? Ga dan eens flexwerken in de Bibliotheek van Rotterdam. Je kunt hier rustig en in stilte werken, in een andere omgeving dan thuis. Een ander groot voordeel van deze locatie is dat de Starbucks in hetzelfde pand is gevestigd, waardoor je tussendoor heerlijk kunt genieten van een zoete lekkernij en heerlijke koffie.

2. Het NN DE Café

Het NN DE café is gevestigd op een centrale locatie naast het station. Door een samenwerking tussen Douwe Egberts en Nationale Nederlanden is dit café ontstaan. Je kunt hier brainstormen met andere flexwerkers, maar ook heerlijk aan de slag met je eigen volle werkdag onder het genot van een verse koffie.

3. Café Floor

Café Floor is een prima plek om te flexwerken. Er is altijd reuring, maar deze leuke locatie, gevestigd in Theater Rotterdam Schouwburg is een prima ontmoetingsplek om mede-flexwerkers te ontmoeten en tegelijkertijd te brainstormen of informatie te geven over een project waar je mee bezig bent onder het genot van een goede koffie.

4. Lantarenvenster

In dit film- en theatergebouw heb je de hele dag genoeg te zien. De mensen lopen in- en uit en er is altijd wel iets te beleven. In de foyer kun je prima flexwerken en ben je het zat? Dan ga je lekker genieten van een goede lunch of een lekker koffietje om daarna weer met hernieuwde krachten verder te werken. 

5. Lebkov & Sons

Lebkov staat bekend om de heerlijke koffie, lunch en sapjes. Ook is hier gratis wifi te vinden, dus ideaal om te flexwerken. Wil je even een kleine pauze inlassen tijdens het werk? geniet dan van een heerlijke sandwich met een verse sap om wat nieuwe energie op te doen om de verdere werkdag door te komen.

Ben je op zoek naar andere flexwerkplekken in de regio? Kijk dan eens op Flexwerkplek.nl voor een comfortabele werkplek in de buurt.