Het nieuwe werken vraagt om een nieuwe oplossing voor zakelijke telefonie

Het nieuwe werken is het laatste jaar in een sneltreinvaart geraakt door de Corona pandemie. Thuiswerken is de norm geworden en er mag dan ook verwacht worden dat na deze crisis dit ook voor een deel blijft bestaan. Veel bedrijven kiezen dan ook voor een flexwerk optie, waarbij werknemers slechts enkele dagen vanaf kantoor werken en de rest vanaf huis werken. Zakelijke telefonie is zeer belangrijk voor veel bedrijven en het belangrijkste communicatiekanaal tussen de klant en het bedrijf.

Wanneer mensen vanaf huis werken is het ook belangrijk dat de bedrijfstelefoon ook toegankelijk is vanuit huis via bijvoorbeeld de mobiele telefoon. Voor bedrijven uit de regio Rotterdam, is het erg belangrijk om het regionale aanzien te behouden met een 010 nummer. Een 010 nummer aanvragen online is tegenwoordig een fluitje van een cent.

Een 010 nummer is nu makkelijk door te schakelen naar de mobiele telefoon met de oplossingen van de Belfabriek

Rotterdam is een van de grootste steden van het land en als een van de grootste havensteden in Europa ook een stad met internationale allure en bekendheid. Het hebben van een 010 nummer geeft uw bedrijf dan ook een goede uitstraling en wekt ook vertrouwen op bij het grote afzetgebied binnen deze regio.

Over het algemeen zijn mensen sneller geneigd om zaken te doen met een bedrijf in de regio waar ze woonachtig zijn dan met een bedrijf op een andere plek in het land of de wereld. Er zijn tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden om een lokaal nummer, zoals bijvoorbeeld een 010 nummer te koppelen aan een mobiel. Door gebruik te maken van een doorschakelsysteem via de Belfabriek kunnen al uw medewerkers de bedrijfstelefoon met het 010 nummer blijven bedienen via de mobiele telefoon zonder dat ze hiervoor op kantoor aanwezig hoeven te zijn of daadwerkelijk in de regio dienen te verblijven.

Vanuit het hele land en vanuit huis een 010 nummer bedienen op een professionele manier

Veel medewerkers waarderen een combinatie van het thuis- en op kantoor werken, omdat dit meer flexibiliteit geeft. Wanneer er zakelijke gesprekken binnenkomen dan is het echter wel belangrijk dat deze op een professionele manier opgenomen worden. In het verleden is dit al meerdere malen misgelopen, omdat mensen ook privégesprekken op de mobiele telefoon binnenkrijgen en niet altijd zijn voorbereid op het zakelijke gesprek.

Met de oplossing van de belfabriek wordt u een optie aangeboden, waarbij u gratis een specifieke beltoon kan kiezen voor zakelijk doorgeschakelde telefoontjes naar het mobiele apparaat van uw medewerkers. Op deze manier zijn misverstanden altijd uitgesloten en worden al uw klanten altijd op de best en meest professionele manier geholpen door uw medewerkers.