Er zijn natuurlijk een heleboel dingen die handig zijn om op een werkvloer in een ehbo doos te hebben. Maar hier zijn in ieder geval de meest handig die je erbij kan hebben naast de standaard uitrusting. En waarom deze het handigste zijn om ook op de werkvloer tot je beschikking te hebben.

Uitbreiding voor de ehbo doos

Er zijn natuurlijk een heleboel dingen die je toe kan voegen aan de ehbo doos. Maar wat van deze dingen is nou echt handig en belangrijk voor de ehbo doos en waarom moet je dit op werk hebben. Nou als eerste is het een goed idee om een verbandschoen te nemen. Dit is goed voor wonden aan de voeten of bot bij botbreuken en zo kan je de situatie het beste goed houden totdat er professionele hulp is. Ook is het een goed idee om een AED op de werkvloer te hebben voor het geval dat mensen een hartstilstand hebben.

Wat is een verbandschoen?

Een verbandschoen is een schoen die gemaakt is van stoffen die vrijwel hetzelfde doen als verband vandaar de naam. Alleen heeft deze iets meer ondersteuning en een soort van zool. Hierdoor zou je hem kunnen dragen als een schoen hens het tweede deel van de naam. En deze kan op een heleboel manieren worden toegepast alleen hebben bedrijven deze vaak niet als standaard uitrusting. Het zou wel een goede uitbreiding zijn voor de ehbo uitrusting op je bedrijf of werk.

Wanneer kun je een verbandschoen toepassen?

De verbandschoen is een schoen die van een soortgelijk materiaal als verband is gemaakt als eerder genoemd. Het lijkt een beetje op een pantoffel of een paar sloffen om het zo maar te zeggen. Ze zijn bedoeld voor het beschermen van de voet als hier lichte wonden aan te bevinden zijn. Ook kunnen ze toegepast worden als er een infectie is om bijvoorbeeld vuil weg te houden bij de wond.