Een gietvloer laten leggen in een bedrijf in Rotterdam komt tegenwoordig vaak voor. Gietvloeren zijn nu eenmaal voor allerlei bedrijven geschikt, van winkels tot garages en van autodealers tot tandartspraktijken. Het is echter wel een vloer die vereist dat deze vakkundig wordt samengesteld en aangelegd. Bij een gietvloer kopen is maatwerk een van de belangrijke aspecten, want er zijn allerlei opties mogelijk. Bovendien is het belangrijk om met het traject van aanbrengen rekening te houden.

Maatwerk voor gietvloer lagen leggen

In een garage waar auto’s ter reparatie worden aangeboden, zijn er andere eisen van toepassing voor een gietvloer dan wanneer deze in een woonwinkel komt te liggen. Bij een garage is het belangrijk dat deze tegen olie en mechanische belasting bestand is. In een woonwinkel is de uitstraling, comfort en praktisch gemak van belang. Daarom is het bij een gietvloer lagen leggen in een bedrijf in Rotterdam altijd belangrijk om een specialist in de arm te nemen. Die houdt namelijk rekening met de bedrijfssituatie, denkt mee en draagt extra oplossingen aan die de gietvloer helemaal perfect op maat maken, zoals antislip als toegevoegde functionaliteit.

Traject aanleggen gietvloer

Het is bij het laten leggen van een gietvloer in een bedrijf in Rotterdam van belang om met het traject rekening te houden. Deze vloer ligt er niet morgen als u vandaag bestelt. Daar gaat een planning aan vooraf. Wellicht dat de bestaande ondergrond nog aanpassing vereist voordat de gietvloer te plaatsen is. Het duurt ook meerdere dagen voordat een gietvloer compleet is gelegd. Er zijn meerdere lagen die elk tussendoor steeds moeten drogen en daarom duurt het traject van uitvoering al vier tot vijf dagen bij de realisatie van bijvoorbeeld een PU gietvloer. Er is uiteraard rekening te houden met de planning om de uitval van werkzaamheden zo beperkt mogelijk te houden.