Er zijn veel verschillende brokers waarbij je kunt beleggen. Het is belangrijk dat jij een broker kiest die bij jou past, bij jouw budget en bij jouw eisen. Daarom bij deze een eToro review . Etoro is een broker die vrij bekend is en deze broker biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij eToro ervoor kiezen om aandelen te kopen zonder enige commissie. Het mooie van dit platform is dat je ook de mogelijkheid hebt om actief te handelen, ideaal dus voor daytrading. Zo kun je ervoor kiezen om te handelen in CFD’s waarbij je elke seconde nieuwe CFD’s kunt kopen en verkopen. eToro is dan ook een veelzijdige broker en goed voor een ieder die op zoek is naar een broker met verschillende producten onder 1 dak zodat je niet bij verschillende brokers hoeft te zitten.

 Meer informatie

Zeker als je veel handelt in fysieke aandelen is eToro een goede keus voor jou. Dit omdat ze geen vaste kosten hebben op het kopen van fysieke aandelen. Ook is het zo dat je via de software andere beleggers kunt volgen. Zeker als je een beginnende trader bent kan dit handig zijn zodat je een beter gevoel krijgt voor de markten en ook in het begin kunt starten meet mooie trades. Je kunt zien wat anderen doen en ook kun je hun 1 op 1 volgen en hun kopiëren. Verder biedt de site een zeer gebruiksvriendelijke en ook een uitgebreide software. Zo zijn er diverse opties voor wanneer je Etoro wilt gebruiken op je smartphone, of bijvoorbeeld op je laptop. Verder is het altijd belangrijk dat je je geld onder brengt bij een broker die betrouwbaar is en officieel is geregistreerd. Dat is deze partij dan ook zeker en je geld is dan ook beschermd. Verder biedt eToro ook diverse mogelijkheden zoals het kopen van crypto’s. Er zijn dan ook weinig gereguleerde brokers die dit aanbieden. Je betaalt hierbij dan ook geen commissie. Verder is het mogelijk om in te spelen op zowel stijgende als op dalende koersen. Zo kun je ervoor kiezen om aandelen te shorten waarbij je geld verdient als de aandeel omlaag gaat. Ook is het mogelijk om hefbomen toe te passen. Door een hefboom toe te passen kun je meer geld verdienen en dan ook sneller winst of verlies gesprek. Belangrijk is het om hier voorzichtig mee om te gaan.

 Voordelen van beleggen met eToro

Het beleggen bij etoro heeft dus veel verschillende voordelen. Zo kun je met hefbomen beleggen en zijn er veel verschillende producten waaruit je kunt kiezen. eToro  bied de mogelijkheid om eenvoudig een account te openen. Ook is het mogelijk om een demo account te openen waarbij je wat kunt spelen en kunt zien hoe het werkt. Ook als je geld wilt gaan storten bij eToro gebeurt dit erg eenvoudig en is het mogelijk om via bijvoorbeeld iDeal en creditcard te betalen. Verder bied de site een zeer gebruiksvriendelijke software. De ontwikkelaars van deze software hebben er dan ook voor gezorgd dat de software zo eenvoudig als mogelijk is zodat het eenvoudig is om te kopen of te verkopen. Wanneer je dus wilt zien wat andere ervaren beleggers doen, en wat hun trades zijn, kun je gebruik maken van de sociaal netwerk functie. Hier kun je met andere beleggers overleggen en discussiëren welke bedrijven het beste zijn om te kopen of te verkopen.

 De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn dus ook echt eindeloos bij eToro. Zo zijn er maar weinig betrouwbare brokers waarbij je de mogelijkheid hebt om crypto te kopen. Ook is hierbij weer een een copytrader waarbij je ook kunt zien welke crypto anderen experts kopen. Verder staat de site bekend om zijn goede grafieken en technische analyses. Zo kun je bij de software eenvoudig indicatoren toevoegen waardoor het makkelijker is om een beslissing te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan het maken van horizontale niveau’s om te voorspellen of de koers omhoog of omlaag gaat. eToro is daarnaast ook een zeer betrouwbare broker, zo bestaat zij al sinds 2007 en op dit moment hebben ze meer dan 10 miljoen klanten. Verder is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare broker waarbij je eenvoudig geld kunt storten en opnemen, dit is dan ook zeker mogelijk bij hun. Verder is ook de klantenservice erg goed en is er een live chat aanwezig waarbij je met nederlandse werknemers kunt chatten mocht je vragen hebben.

 Waarin beleggen?

Je kunt dus in veel verschillende producten beleggen bij eToro. Zo kun je denken aan reguliere aandelen in Nederland, maar ook kun je handelen in Europese en wereldwijde aandelen. Ook grondstoffen zoals olie en goud zijn bezig met een mooie opmars en ook deze aandelen kun je kopen bij eToro. Verder bied de site ook de mogelijkheid om te investeren in verschillende indexfondsen. Het voordeel hiervan is dat je je geld kunt verspreiden en daardoor is het een stuk veiliger. Ook de bekende crypto currency’s zoals Bitcoin en Ripple zijn beschikbaar om in te beleggen. Verder zijn er een aantal mogelijkheden wanneer je aan het traden zelf bent. Zo kun je uiteraard kiezen of je een aandeel wilt kopen of verkopen. Ook bieden ze een stop loss aan, dit is een prijsniveau waarbij je automatisch je winst of verlies pakt. Verder heeft eToro ook een hefboom mogelijkheid en de mogelijkheid te handelen op een order.