Lees hier over een verhuislift huren in de regio Rotterdam. Te vaak komt het voor dat iemand de huur van een verhuislift probeert uit te sparen, met vervelende klachten als gevolg. De nadelen van het niet huren van een verhuislift gaan verder dan rugklachten of een verdraaide enkel of knie. Vaak ontstaat er onnodig schade, terwijl dat met een verhuislift Rotterdam huren te voorkomen is.

Buitenom de inboedel opvoeren

De meeste trappen zijn over het algemeen te smal om bedden, bankstellen, kasten, en ander groot materieel naar boven te brengen. Groot materieel zal al snel langs een muur, trapleuning, of een traptrede schuren, met krassen op de spullen als gevolg. Het is handiger om het opvoeren buitenom te doen. De elektrische verhuislift komt dan tegen de gevel te staan, en boven bij een raam of balkon uit. Eerst gaan de grote items naar boven en naar de juiste plek, daarna de verhuisdozen. Het opvoeren zal vlot en zonder schade gaan. De kans dat je door je rug gaat is fors kleiner omdat je beter de last kan tillen. Belangrijk is dat je recht voor de last gaat staan, en nooit vanuit de rug maar vanuit de benen tilt. Maar je voorkomt meer letsel.

Geconcentreerde Vrouw Met Stapel Kartonnen Dozen Voor Verhuizing

Een verhuislift huren voorkomt verdraaiing van ledematen

Een groot probleem is als je de te tillen last niet onder controle kan houden. Het zogeheten tillen boven je macht valt nog mee, maar meer als je een draaiende of schuivende last tracht tegen te houden, dan komt de verkeerde belasting op een heup, knie, enkel, heel misschien een schouder. Bij het verhuizen via de trap komt letsel regelmatig voor; zelfs beklemming is mogelijk. Met de juiste hulpmiddelen kun je de last wel optillen zoals het opgetild moet worden. Je plaatst het op het plateau van de elektrische verhuislift Rotterdam, en de kans op letsel is stukken kleiner, zo niet nihil. Geen elektrische verhuislift huren is dus verkeerde zuinigheid, want je verkrijgt een beschadigde inboedel, en mogelijk gezondheidsklachten als gevolg. Huur altijd een verhuislift bij verhuizen van of naar een bovenwoning.