Wil je als bedrijf duurzaamheid uitstralen en wil je eens iets anders dan bedrukte PVC of PP tape, kies dan voor papieren verpakkingstape. Het milieu en duurzaamheid zijn zaken die steeds belangrijker worden. Het is ook een manier om als bedrijf onderscheidend te zijn. In dit artikel lees je alles over papiertape.

Wat is papiertape?

Papiertape hecht makkelijk en snel. Het rolt makkelijk af, waardoor je het ook makkelijk kan gebruiken in combinatie met een handdispenser. Papiertape is soepel en makkelijk af te scheuren. Papiertape is wel minder sterk dan andere tapesoorten, maar het is nog steeds tape die heel goed te gebruiken is voor het dichtmaken van verpakkingen. Papiertape is verkrijgbaar in een witte en een bruine variant. Dit geeft de tape een eenvoudige en ecologische uitstraling.

Papiertape bedrukken

Papiertape kan worden bedrukt met het logo van je bedrijf, je bedrijfsgegevens een slogan of een ander design naar keuze. Bedrukte papiertape van https://www.tapeprint.eu/  is een effectief, voordelig en herkenbaar reclamemiddel. Tape met een opdruk zorgt voor herkenbaarheid. Men zal direct zien dat het pakketje van jouw bedrijf afkomst. Daarnaast zorgt papiertape voor een goede bescherming van je producten. Papiertape heeft iets minder bedrukkingsmogelijkheden dan PVC-tape. De helft van het oppervlak is te bedrukken, daarnaast kun je papiertape niet in combinatie met alle kleuren gebruiken.

Bedrukte tape als waarschuwing

Als je breekbare pakketten verstuurt kun je dit aangeven door een waarschuwingsbericht te laten drukken op je tape. Zo zorgt de tape ervoor dat je pakketje opvalt en het maakt duidelijk dat de verpakking voorzichtig behandeld moet worden. Verstuur je ook pakketten naar het buitenland, laat de boodschap dan in het Engels drukken. Zorg ervoor dat je voor tape kiest die goed kleeft. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je pakketjes onderweg kapot gaan door een slechte verpakking.