Rotterdam biedt de perfecte locatie voor teambuilding activiteiten. De hoge, moderne gebouwen en de rauwe uitstraling van de stad zijn helemaal geschikt voor een uitdagend en spannend stadsspel. Leer tijdens een arrangement meer over de altijd gezellige Witte de Withstraat, de geschiedenis van de Erasmusbrug en vaar mee met de typisch Rotterdamse watertaxi over de Maas.Als je liever een meer ontspannen en groene omgeving voor je ziet als locatie voor jullie uitje, is De Kralingse Plas misschien wel een geschikte locatie voor een heerlijk arrangement. Ontsnap van de drukke stad en waan je in de natuur! 

Zoals je leest is er veel mogelijk qua teambuilding Rotterdam en daarom geven wij je graag een paar tips om je te inspireren met nieuwe ideeën voor een arrangement. Wil je liever zelf een arrangement samenstellen en heb je al leuke activiteiten in gedachten? Je kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat er mogelijk is! Maar voor nu nemen wij je mee in onze top 3 favoriete teambuilding arrangementen in Rotterdam.

Teambuildingaan de Kralingse Plas

Tijdens het teamuitje gaat het om goed kunnen samenwerken, communiceren en gezelligheid. Jullie zullen terug keren als een hechter team en als echte Robinsons… Het spel Expeditie Robinson wordt in teams gespeeld. De vetste en meest uitdagende proeven komen voorbij. Gaat jouw team voor de winst? Na de spannende teamactiviteiten staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar. Suppen of peddelsurfen is de volgende uitdaging voor de groep. Suppen is voor jong en oud, en iedereen kan het leren! Dus ga de uitdaging aan en trotseer samen met je team de Kralingse Plas. De dag wordt afgesloten met een driegangendiner of een heerlijke BBQ in een sfeervolle horecalocatie nabij de Kralingse Plas.

Ontdek Katendrecht

Ooit al eens alle ins en outs van de bijzondere wijk Katendrecht op Rotterdam-Zuid willen ontdekken? Ervaar het met je collega’s tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam vol cultuur, humor en gezelligheid. Bezoek het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip de SS Rotterdam en maak samen met collega’s een wandeling door Katendrecht onder leiding van een professionele stadsgids. Willen jullie ook echt even lachen? Kies dan voor de cursus Plat Rotterdams. Met een heerlijk driegangendiner in een van de gezellige horecagelegenheden van Katendrecht wordt de dag afgesloten. Er is genoeg tijd om lekker te kletsen met collega’s, misschien wel in het Rotterdams, of nie?

Stadsspel met watertaxi en driegangendiner

Jullie beginnen dit bedrijfsuitje in Rotterdam met een spannend stadsspel. Denk bijvoorbeeld aan de Escape City 010 Rotterdam. Tijdens deze ontsnapping uit het centrum van Rotterdam dienen jullie in teams onderweg vragen te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren en op te lossen. Alleen dan is een ontsnapping mogelijk. Welk team voert het best alle opdrachten uit? Of speel de Geheimen van Rotterdam. Tijdens deze teamactiviteit ontdek je alle parels die Rotterdam rijk is. Jullie wandelen in teams door het centrum en zien al het moois van de Havenstad voorbijkomen. Lukt het jou en je teamgenoten om de meeste geheimen van Rotterdam te ontdekken?  Er is genoeg keuze uit onze stadsspellen, we adviseren graag bij de juiste invulling. Na afloop staat de Rotterdamse Watertaxi voor jullie klaar en brengt jullie varend over de Maas naar een sfeervolle horecalocatie voor een heerlijk driegangendiner naar keuze.

Dit zijn maar drie voorbeelden van arrangementen die wij aanbieden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Bekijk ons aanbod van diverse dag – en weekendarrangementen op onze website Uitjesbureau Rotterdam. Wil je een arrangement op maat voor je collega’s organiseren, omdat jullie iets bijzonders te vieren hebben of omdat je je eigen ideeën hebt? Daar zijn wij in gespecialiseerd en helpen wij je graag mee op weg!

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.